Dagje Giethoorn

Ontdek de omgeving van Hollands Venetië!

Giethoorn te voet, per fiets en in de boot
Giethoorn is zo’n plek in Nederland die je een keer gezien moet hebben. Tijdens dit heerlijke dagje verken je dit idyllische dorp het best: per boot, met je eigen fiets of te voet. Hierna snap je meteen waarom deze waterrijke plaats dé toeristische trekpleister van Nederland is. Wie geef jij dit afwisselende dagje Giethoorn cadeau?

Ontspannen rondvaart langs schitterende natuurgebieden
Je dag begint ontspannen met een rondvaart door pittoreske kanalen en prachtige natuurgebieden. Nationaal Park Weerribben en de Wieden zijn samen het grootste aaneengesloten laagveenmoerasgebied in Noordwest-Europa. Een echte highlight van Giethoorn dus! De enthousiaste schipper vertelt het je allemaal terwijl jij achterover leunt met een versnapering in je hand. Als dat niet het goede leven is…

Wandelen of fietsen in Hollands Venetië
Na de rondvaart is het hoog tijd om zelf op pad te gaan! Neem je fiets mee of ga met de benenwagen en verken Hollands Venetië op het land. De routekaart met wandel- en fietsroutes brengt je naar de hotspots. Na het zien van de waterwegen, houten bruggetjes, winkeltjes, musea en galerieën is jouw dag Giethoorn compleet. Geen eigen fiets tot je beschikking dan is het mogelijk deze te huren voor € 10,00 p.p.

Verken de waterrijke omgeving van Giethoorn op water én land
- Wandelen, fietsen (eigen fiets) en een rondvaart in Giethoorn
- Toeristische trekpleister van Nederland
- Ontspannen rondvaart met schipper
- Wandel- en fietstocht inclusief routekaart
- Ontdek natuurgebied De Wieden & De Weerribben
- Reserveren vooraf verplicht. Via e-mail of telefoon.

€ 20,00
€ 25,00
Korting
20 %
Je bespaart
€ 5,00
 
Praktische informatie

Dagje Giethoorn
Gemeente Steenwijkerland

 
Werkwijze en voorwaarden

Werkwijze
Na bestelling en betaling ontvang je binnen 15 minuten een aparte e-mail met het e-ticket. In dit e-ticket vind je de unieke code en uitgebreide verzilverinstructies om het uitje bij www.doenkado.nl te boeken. LET OP: vooraf reserveren is verplicht (via e-mail of telefoon).

Voorwaarden

 • Duur: 1 uur
 • Het arrangement is het gehele jaar te boeken (excl. januari)
 • Het e-ticket is geldig voor 2 personen
 • LET OP: vooraf reserveren is verplicht (via e-mail of telefoon). Contactgegevens van de betreffende locatie vind je terug op jouw e-ticket.
 • Prijswijzigingen voorbehouden. De prijzen van de belevenissen kunnen het gehele jaar wijzigen. De waarde van deze voucher is € 25,-. Indien de prijs van een belevenis stijgt, dient het prijsverschil tijdens het reserveren te worden bijbetaald. Indien de prijs daalt blijft het overgebleven tegoed beschikbaar.
 • Er kunnen meerdere vouchers tegelijk ingewisseld worden.
 • De voucher behoudt zijn aanschafwaarde tot verloop van de geldigheid.
 • De voucher is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen en kan niet worden ingewisseld tegen contant.
 • Het e-ticket is niet in te wisselen voor geld.
 • Iedere vorm van reproductie is zinloos.
 • Het e-ticket is geldig t/m 18-01-2024