De Tuinen van Appeltern

Ontdek ruim 200 proeftuinen

Boordevol tuininspiratie in de Tuinen van Appeltern
Ga een gezellig dagje naar de Tuinen van Appeltern! Je krijgt er veel interessante informatie over tuinieren, tuinaanleg en de actuele tuintrends. Door de 200 proeftuinen is er in het park genoeg te beleven en geven deskundigen je gericht advies. Fijn als je zelf niet verder komt dan een tuinkabouter. Wie geef jij een uitje in het grootste tuininspiratiepark van Nederland cadeau?

Beleving in ruim 200 proeftuinen
In de Tuinen van Appeltern vind je ruim 200 proeftuinen voor je balkon, om je mooiste planten te kweken, beelden te exposeren, te loungen of voor vijvers voor je vissen. Het is een heus walhalla voor iedereen van tuinieren en groen houdt. Het mooie van Appeltern is dat je elke tuin ook kunt beleven. De meeste zijn volledig ingericht met meubels en decoraties, zodat je zelf kunt ervaren hoe het voelt. Beleving is daarom het toverwoord voor de Tuinen van Appeltern. Bij de schetsservice kan je jouw tuin op papier laten oppimpen!

Voor tuinliefhebbers, maar ook kids!
Alle informatie over beplanting, bestrating, aanleg en onderhoud is volop aanwezig. Deskundigen kunnen je gericht adviseren. Niet alleen fervente tuinliefhebbers kunnen goed terecht, maar voor de kinderen is ook in het park veel te beleven. Een speciale ontdekkingstocht in de natuur houdt ze wel bezig. Met een vlot naar je eigen eiland, over het kabouterpad lopen, in de speeltuin glijden, klauteren of spelen of een beetje verdwalen in het hagendoolhof. Of bezoek samen de Wilde Weereld, de ecologische en duurzame leefomgeving van de Tuinen.

Genoeg tuininspiratie op gedaan?
Reserveer een picknickmand en kies een mooi zitje in de zon. Het kan allemaal midden tussen de mooiste modeltuinen.

Let op: je hoeft met dit ticket geen tijdslot te reserveren. Je mag je ticket meenemen en laten zien bij de kassa.

€ 18,00
€ 25,00
Korting
28 %
Je bespaart
€ 7,00
 
Praktische informatie

Adres
Walstraat 2A
6629 AD Appeltern

 
Werkwijze en voorwaarden

Werkwijze
Na bestelling en betaling ontvang je binnen 15 minuten een aparte e-mail met het e-ticket. In dit e-ticket vind je de unieke code en uitgebreide verzilverinstructies om het uitje bij www.doenkado.nl te boeken.

Voorwaarden

  • Duur: gehele dag
  • Het arrangement is tussen 1 maart en het laatste weekend van november te boeken, van 10.00 uur tot 18.00 uur. In maart, oktober en november tot 17.00 uur.
  • Het e-ticket is geldig voor 2 personen
  • Prijswijzigingen voorbehouden. De prijzen van de belevenissen kunnen het gehele jaar wijzigen. De waarde van deze voucher is € 25,- Indien de prijs van een belevenis stijgt, dient het prijsverschil tijdens het reserveren te worden bijbetaald. Indien de prijs daalt blijft het overgebleven tegoed beschikbaar.
  • Er kunnen meerdere vouchers tegelijk ingewisseld worden.
  • De voucher behoudt zijn aanschafwaarde tot verloop van de geldigheid.
  • De voucher is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen en kan niet worden ingewisseld tegen contant.
  • Het e-ticket is niet in te wisselen voor geld.
  • Iedere vorm van reproductie is zinloos.
  • Het e-ticket is geldig t/m 09-05-2025