Nature Game

Speel een interactieve game met het hele gezin of familie!

Ontdek een mooi natuurgebied eens op een andere manier. Ga gezellig met de kids wanneer je maar wil op pad en speel een interactieve game. De Nature Game wordt gespeeld op een eigen smartphone in één van de 14 verschillende locaties in Nederland. De game zit vol grappige opdrachten, augmented reality en leuke raadsels die je alleen kan beantwoorden als je op locatie bent. Dit maakt elke game uniek! Wedden dat je de kinderen moeiteloos mee krijgt voor een fijne wandeling?

De Nature Game is geschikt voor het hele gezin. Hebben jullie goed opgelet tijdens de wandeling? Hoeveel hekjes ben je tegengekomen? Herkennen jullie de sporen, vogels en insecten? Verzamel met elkaar zoveel mogelijk punten en verover je plek op de nationale ranglijst! Na afloop ontvangen jullie uiteraard ook het leuke Nature Game diploma!

€ 11,25
€ 14,95
Korting
25 %
Je bespaart
€ 3,70
 
Praktische informatie

Nature Game
Voor meer informatie verwijzen we je naar www.onlinesocialgames.com/nature-game

Keuze uit meer dan 14 natuurgebieden in Nederland!

De game is te spelen op 14 verschillende locaties in Nederland. Aan de hand van de app loop je een mooie route door de bossen, zandverstuivingen, over heidevlaktes en andere typerende natuurgebieden. De routes zijn samengesteld in samenwerking met lokale natuurorganisaties, en zijn niet geschikt voor mindervaliden en kinderwagens.

Cannenburch, Doorn, Garderen, Harderwijk, Hoenderloo, Lelystad, Loenen, Nijverdal, Otterlo, Staverden, Terschelling, Uddel, Voorthuizen, Zeewolde.

 
Werkwijze en voorwaarden

Werkwijze
Na bestelling en betaling ontvang je binnen 15 minuten het bestelde e-ticket per e-mail. In dit e-ticket vind je uitgebreide verzilverinstructies.

Voorwaarden
• Deze aanbieding is niet geldig i.c.m. andere acties en kortingen, en niet inwisselbaar voor contant geld.
• Restitutie is niet mogelijk.
• 1 voucher is geldig voor 1 Nature Game
• De vouchercode is geldig t/m 30 maart 2023.