Zeehonden safari

Een leuk dagje uit voor het hele gezin!

Spot zeehonden in het wild

Niets is leuker dan zelf zeehonden in het wild zien! Ga mee op zeehondensafari en spot de vrolijke snuiters in hun natuurlijke leefomgeving. Stap aan boord en vaar mee over de Waddenzee om te genieten van het kabbelende water en de bijzondere omgeving. Na een wadlooptocht met de gidsen van Pieterburen brengt de boot je naar de zwemmende blaffers! Wie geef jij dit leuke uitje cadeau?

Loop over mosselbanken op het Wad

Voordat je een zeehond spot maak je eerst kennis met de Waddenzee, het leefgebied van een rob. Je loopt over mosselbanken en schelpenbanken (vooral hard zand), met daartussen geultjes waarin je jonge garnalen kunt zien. De ervaren gidsen van Stichting Wadloopcentrum Pieterburen vertellen wat er te zien is en hoe de zeehonden leven. Na 1,5 uur wadlopen ga je weer aan boord en brengt de boot je naar de zeehondenbank toe.

Zwemmende blaffers bekijken vanaf een boot

Het is een geweldig gezicht om de vrolijke snuiters liggen te zien zonnen op de zandbank. Vanaf de boot hebben we een prachtig uitzicht op de zeehonden zonder ze te verstoren. Dichtbij gekomen is het fluisteren en niet flitsen. Na de begroeting zwaai je de zwemmende blaffers tot ziens en kom je weer aan wal in Lauwersoog. Een leuk dagje uit voor het hele gezin (kinderen mogen al mee vanaf 4 jaar).

Vergeet je verrekijker en/of fototoestel niet. Op de boot is er beperkt eten en drinken aanwezig. Bij je aanmelding wordt gevraagd om het ticketnummer doorgeven aan het Wadloopcentrum.

€ 26,00
€ 35,00
Korting
26 %
Je bespaart
€ 9,00
 
Praktische informatie

Zeehonden Safari
Locatie: Lauwersoog (Groningen)

Voor meer informatie verwijzen we je naar www.doenkado.nl/shop/zeehonden-safari

 
Werkwijze en voorwaarden

Werkwijze
Na bestelling en betaling ontvang je binnen 15 minuten een aparte e-mail met het e-ticket. In dit e-ticket vind je de unieke code en uitgebreide verzilverinstructies om het uitje bij www.doenkado.nl te boeken. Bij aanmelding graag het ticketnummer doorgeven aan het Wadloopcentrum.

Voorwaarden

 • Duur: 5 uur
 • Het arrangement is van 15 juli t/m oktober te boeken (vanwege het werpseizoen van de zeehonden is het niet voor 15 juli mogelijk)
 • Het e-ticket is geldig voor 1 persoon
 • Bij aanmelding dien je je ticketnummer door te geven aan Het Wadloopcentrum.
 • Prijswijzigingen voorbehouden. De prijzen van de belevenissen kunnen het gehele jaar wijzigen. De waarde van deze voucher is € 35,-. Indien de prijs van een belevenis stijgt, dient het prijsverschil tijdens het reserveren te worden bijbetaald. Indien de prijs daalt blijft het overgebleven tegoed beschikbaar.
 • Er kunnen meerdere vouchers tegelijk ingewisseld worden.
 • De voucher behoudt zijn aanschafwaarde tot verloop van de geldigheid.
 • De voucher is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen en kan niet worden ingewisseld tegen contant.
 • Het e-ticket is niet in te wisselen voor geld.
 • Iedere vorm van reproductie is zinloos.
 • Het e-ticket is geldig t/m 06-06-2025.