1 jaar thuis online sporten + XCO-buis

Het resultaat van de sportschool, zonder dat je de deur uit hoeft!

Het resultaat van de sportschool, zonder dat je de deur uit hoeft!
Thuis sporten is helemaal in! Met dit pakket ontvang je een XCO®-buis en 12 maanden lang onbeperkt toegang tot de HOW@home app, hèt online sportplatform van Nederland met meer dan honderd Nederlandstalige workouts. 

XCO-buis, de onmisbare fitnesstool
De XCO-buis is de perfecte fitnesstool voor beginnende en gevorderde sporters. Trainen met de XCO® is veilig: je traint je spieren, verbetert je conditie, verbrandt calorieën, versterkt je bindweefsel en je behoudt sterke botten.

HOW@home
Je kan zelf aan de slag met de XCO-buis, maar je kan ook één van de XCORE® workouts of XCO® circuits volgen die op de HOW@home app staan. Met de HOW@home app heb je toegang tot meer dan honderd workouts, die ook nog eens wekelijks worden aangevuld. Zo blijf je gemotiveerd en raak je nooit verveeld!

Naast de trainingen die je met de XCO-buis kunt doen, kan je uiteraard ook kiezen voor shape (BRN® workout), personal training, BBB, box, yoga & pilates, fitness, HIIT en nog veel meer. Je hebt immers onbeperkt toegang tot alles!

HOW@home is geschikt voor zowel beginnend als gevorderd sporter, jong en oud, man en vrouw! De trainers op HOW@home zijn Nederlandstalig en zorgen dat iedere deelnemer op zijn of haar niveau wordt uitgedaagd. Er is een grote bibliotheek aan trainingen waaruit je kunt kiezen; alles voor jouw gewenste doelstelling en niveau. Er zijn tientallen workouts waarbij je geen fitnessmateriaal nodig hebt. Iedereen kan aan de slag, het enige wat je nodig hebt is een smartphone en/of laptop en een dosis gezonde energie!

95,00
€ 188,95
Korting
50 %
Je bespaart
€ 93,95
 
Wat ontvang je in dit pakket?

• Een XCO-buis maat L. Dit is de meest toegankelijke maat voor sporters van ieder niveau.
• 12 maanden ongelimiteerd toegang tot de HOW@home app
• 12 maanden toegang tot de tientallen XCORE® workouts die je met de XCO-buis kan doen.
• Ongelimiteerd trainingsplezier, dankzij de funfactor & muziek tijdens alle workouts. Bewegen moet leuk zijn!
• Hetzelfde aanbod als in de sportschool. Met een bibliotheek van ruim 100+ trainingen kan jij kiezen voor yoga, pilates, fitness, XCORE® en nog vele andere lessen die ook in de sportschool gedaan worden.

Praktische informatie

HOW@home
Bekijk voor meer informatie de website: https://www.houseofworkouts.com/howathome/ 

 
Werkwijze en voorwaarden

Werkwijze
Na bestelling en betaling ontvang je binnen 15 minuten het bestelde e-ticket met een exclusieve code per e-mail. In dit e-ticket vind je uitgebreide verzilverinstructies.

Voorwaarden
• Het abonnement zal automatisch na 12 maanden worden stopgezet.
• De exclusieve code is 3 maanden geldig na aanschaf.
• De actie is niet geldig in combinatie met andere kortingen of acties.