Veelgestelde vragen

Algemeen

Wat is Lezersdeal?

Lezersdeal is een initiatief van BDUmedia waar we de beste deals bij jou in de buurt aanbieden. Met Lezersdeal laten wij onze lezers kennis maken met leuke, interessante bedrijven uit de omgeving voor een aantrekkelijke prijs. Hiervoor zijn wij constant op zoek naar de beste deals uit de regio.
Voor ondernemers is Lezersdeal een platform met een sterk, lokaal bereik waarmee nieuwe klanten worden aangetrokken. Lezersdeal biedt ondernemers een reeks aan mogelijkheden om hun bedrijf effectief onder de aandacht te brengen bij de (lokale) doelgroep, waaronder promotie via onze lokale nieuwsmerken en eenvoudige betaling via het online ticketsysteem.

Voor wie is Lezersdeal?
Lezersdeal is er voor iedereen!

Hoe kan ik gebruik maken van een deal?
Dit is per deal verschillend. Het staat daarom bij elke deal beschreven bij ‘Hoe werkt het?’. Toch nog onduidelijkheid? Neem dan contact met ons op.

Hoe lang duurt het voordat ik gebruik kan maken van een deal?
Na een succesvolle betaling wordt de voucher direct na de bevestigingsmail mee meegestuurd. Dit kan maximaal 15 minuten duren.

Wat zijn de betaalmogelijkheden op Lezersdeal.nl?
De deals koop je via deze site en zijn vertrouwd, veilig en gemakkelijk te betalen met Ideal of creditcard. Er is geen mogelijkheid een deal aan te schaffen buiten deze website om.

Samenwerken met Lezersdeal?
Wij zijn altijd op zoek naar ondernemers met leuke deals in de regio! Wil jij meer weten over Lezersdeal of wil je samen met ons een succesvolle deal voorbereiden? Vul het formulier in en meld je aan!

Ik heb geen bevestiging ontvangen, wat nu?
Heb je 20 minuten na betaling nog geen mail ontvangen? Controleer of je bevestiging als spam in je ongewenste mail-box terecht is gekomen. Is dit niet het geval? Neem contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Ik heb een deal gekocht, hoe lang is deze geldig?
Iedere deal heeft een andere geldigheidsduur. Dit wordt duidelijk vermeld op de website en staat ook vermeld op de voucher in je mail.