Fotoboek

Verzamel al jouw favoriete foto's in één prachtig fotoboek

Het fotoboek van Fotoproducten zorgt ervoor dat je al jouw favoriete foto’s kunt verzamelen in één prachtig fotoalbum. Het fotoboek zorgt ervoor dat je al jouw herinneringen op ieder willekeurig moment kunt bekijken met jouw vrienden en familie. De fotoboeken zijn ook ideaal om cadeau te geven bij verschillende gelegenheden. Zoals aan het einde van een vakantie, tijdens een verjaardag of met kerst. In onze besteltool kun je foto’s uploaden van je computer of smartphone en zo je eigen boek met foto’s ontwerpen. Bekijk snel alle mogelijkheden en bestel je eigen gepersonaliseerde fotoboek op Fotoproducten.nl!

● A4 formaat
● Staand 20x30 cm
● 170 grams glans papier
● Hard gloss cover
● Mogelijke aantal pagina's: 24, 36 of 72 pagina's
● Exclusief verzendkosten €7,95

Je fotoboek voor jouw mooiste herinneringen
Ben je op vakantie geweest en wil je graag je foto’s laten zien op de bank? Of heb je een trouwerij of familiedag gehad en wil je dit ook met volle enthousiasme laten zien? Of de geboorte en de eerste jaren van je zoon of dochter laten zien? Veel van deze momenten leg je vast met een camera of een telefoon en kun je laten zien op een klein scherm. Maar het is natuurlijk vele malen mooier om dit te laten zien met een fotoboek. Fotoproducten biedt een fotoboek aan tot 156 bladzijden waar je heel veel van je mooie herinneringen in kunt bewaren. De foto albums van Fotoproducten bestaan uit hoge kwaliteit glossy papier. Het fotopapier heeft een luxe uitstraling en weegt 170 gram. De cover is een hardcover met glans. De voorkant van de cover is standaard bedrukt, maar het is ook mogelijk om de zijkant en de achterzijde te bedrukken. 

Een fotoboek bestellen
Fotoproducten biedt een relatief eenvoudige besteltool waarmee je de fotoboeken snel kunt samenstellen. Wij vullen de foto’s alvast voor jou in en jij hebt de volledige vrijheid om te bepalen welke foto op welke pagina vervolgens komt te staan. Fotoproducten biedt de fotoboeken aan vanaf minimaal 24 bladzijden. Extra bladzijden worden per 2 toegevoegd, omdat het 1 vel fotopapier is. De fotoboeken van Fotoproducten hebben een topkwaliteit en daarnaast bieden wij ook een uitstekende service en dat allemaal voor een erg betaalbare prijs. 

Bestel vandaag nog je fotoalbum bij Fotoproducten.nl en geniet van jouw mooiste herinneringen!

5,95
€ 39,95
Korting
86 %
Je bespaart
€ 34,00
 
Praktische informatie

Voor meer informatie ga je naar: https://www.fotoproducten.nl/fotoboeken 

 
Werkwijze en voorwaarden

Werkwijze
Na bestelling en betaling ontvang je binnen 15 minuten het bestelde e-ticket per e-mail. In dit e-ticket vind je uitgebreide verzilverinstructies. 

Voorwaarden
• De voucher kan gebruikt worden voor het bestellen van het product / de producten zoals op deze voucher vermeld, plus eventuele extra opties.
• Mogelijke formaten te bestellen: 20x30 cm
• Mogelijke aantal pagina's per fotoboek: 24, 36 of 72 pagina's
• Heb je meer waardebonnen, dan dien je hiervoor per waardebon een aparte bestelling te plaatsen, conform de voorwaarden.
• Waardebon geldig t/m: 31 december 2022
• Exclusief € 7,95 verzendkosten.